Универсалността на ъглови кухни арон

ъглови кухни арон шкафа не винаги са в L-форма. Понякога те отиват в U-образна или дори A-образна форма. Това е чудесно за някои малки пространствени приложения. В тази статия ще ви дам няколко идеи за ъглови кухненски шкафове, които да разгледате.

ъглови кухни арон

Какво правите с ъглови кухни арон шкаф, който отива в U-образна форма? Можете да монтирате стандартен хладилник в него. Или можете просто да монтирате ъглов хладилник и да оставите стената свободна. Тъй като шкафът се подрежда с ъгъла на стаята, това създава конфигурация като триъгълник. И докато хладилникът ви е достатъчно голям, идеите за вашия ъглов кухненски шкаф ще работят.

Едно от най-често използваните ъглови пространства за тези видове шкафове са модулите в стил закуска. Шкафовете от този тип имат равна повърхност с две или повече рафтове от двете страни. В по-малка кухня те могат да се използват за показване на въртящата се селекция от замразено кисело мляко или деликатесите, които държите под ръка.

Друга употреба за ъглово съхранение е малък шкаф за съхранение в стил килер. Някои от тези единици са проектирани така, че височината на самия шкаф да позволява лесен достъп до вътрешните елементи. Вътрешността на много от тези шкафове ще бъде облицована с телени рафтове или дървени ламперии, за да се организират предметите. Тези кухненски ъглови шкафове са идеални за храни, които не искате да се виждат от масата за хранене или от самата кухня.

Ако вашата кухня се състои от малко място за плот или ако имате бар, в който искате да съхранявате допълнителни предмети, един до друг или дори шкафче за падане би било идеална опция. Тези шкафове са подобни на ъгловите шкафове, освен че са от едната страна на плота. Някои хора откриват, че това улеснява работата с плота им и че има повече място за придвижване в кухнята. Шкафовете за отваряне се предлагат в много стандартни размери; ако обаче имате ъгъл в кухнята си, това може да не е възможно. Ако вашите шкафове са твърде малки за конкретния ви брояч, все пак може да успеете да инсталирате падащ елемент на стената, но ще ви е необходим търсач на шипове, за да сте сигурни, че стената ще приеме шкафа.

Прочети :   Двулицев Матрак / Dvulicev Matrak Biskaya Mebeli Nipes Mebeli Na Izplashane : Полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка ), несваляем калъф, ватиран с меки полиестрни.

Ъгловите кухненски шкафове могат да добавят огромна стойност към всяко преустройство на кухнята. Помислете за тях, когато обмисляте оформлението на вашата кухня, или ги обмислете, когато мястото в кухнята ви е ограничено. Можете да получите малки места за съхранение на ежедневни предмети и по-големи единици за по-често използвани кухненски предмети. Помислете какви са вашите нужди и изберете шкаф, който ще работи за вас.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*