Тапициране на столове: Как да претапицирам стол?

тапициране на столове. Чудите се как да претапицирате стол? Ако някога сте били в дом на приятел, който току-що е бил украсен, или сте седяли в такъв в дом на приятел, който току-що е бил в състояние на безпорядък, знаете колко трудно може да бъде да намерите точното докосване, което да донесете върнете столовете в предишната им слава. Има много различни мебели, които лесно могат да бъдат преоцветени и търсенето на идеи за реставрация на столове може дори да се окаже полезно при оформянето на собствения ви дом!

тапициране на столове

Първо трябва да решите какъв тип стол трябва да бъде претапициран. Ако това е само стар тапициран стол, който обикновено е в добро състояние, тогава има много начини да го претапицирате сами. Първата стъпка е да извадите старото тапицирано покритие и всички прикрепени възглавници. Ще искате да разгледате тапициращата тъкан, както и всички шевове на гърба, за да получите добра представа за това как искате да продължите.

Ако тапицираното покритие е в страхотна форма, тогава имате късмет, но ако целият стол се нуждае от преобразяване, тогава може да се наложи да се свържете с фирма за ремонт на столове, която разполага с редица методи, когато става въпрос за това как да претапицирате стол. Много тапицирани столове изглеждат страхотно, когато са просто боядисани и дори можете да получите наистина изискан елегантен вид, ако го направите сами. Ще трябва да определите към кои тъкани и начини за фиксиране на ъглите, към които е бил обърнат столът, преди да се опитате да го претапицирате.

Прочети :   Коледен Подарък За Мъж / Da Razdelya Yuzhna Amerika Slushalka Podark Kniga Za Mzh Alkemyinnovation Com - Бонбони фереро с персонализиран коледен етикет.

Начинът на завъртане на стола позволява да се остави една от най-важните части на тапицерията. Тази част на стола ще има зоната, където гърбът се среща със седалката, покрита с драперия или друг материал, така че няма да се налага да се притеснявате да претапицирате тази зона. Можете също толкова лесно да го покриете в друг материал. След като извадите всички драперии, можете да започнете да претапицирате стола. Започнете, като извадите всички копчета и всички ципове на стола. Използвайте вашата шевна машина, за да притиснете плата на място, в зависимост от вида на стола, който имате, може да са необходими няколко опита, за да го направите правилно.

След като сте доволни от начина на ушиване на тапицерията, опитайте да вземете същите измервания на старата драперия, за да можете да я замените с новата. Ако не е лесно да получите правилните измервания, просто използвайте някаква рулетка, за да сте сигурни, че получавате правилния размер. Следващата стъпка в претапицирането на един стол е да започнете да поставяте възглавниците на място. Поставете ги така, че да са центрирани и изравнени с опашната кост на стола. След това съберете всички останали парчета и сте готови.

Когато завършите стола си, е време да му се насладите. Трябва да можете да извадите поне един час удобни места за сядане от един стол. Една дума съвет преди да започнете да претапицирате стол; трябва да се уверите, че столовете са готови за това. Ако не са готови, може да не висят правилно и това не е това, което искате. Някои хора може дори да решат да нарисуват мебелите, за да им придадат нов вид. Претапицирането може да се извърши доста лесно, но ако не можете сами да свършите работата, наемете специалист. тапициране на столове

Прочети :   Коледна Украса Направи Си Сам / Ideya Za Tvorcheski Podhod Km Kolednata Dekoraciya Novite Roditeli / Вижте няколко интересни коледни нсс проекти :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*