20+ красиви пожелания за сватба идеи

пожелания за сватба – Да се ​​фокусирате върху щастието на хората, за които държите, е добра идея, особено когато става въпрос за вашата сватба. Въпреки това оптимистичните и нежни сватбени желания трябва да бъдат пренаписани, така че да не включват фрази като „най-щастливият ден в живота ви“ или „празнуване на любовта“. Това са клиширани фрази, които много двойки намират за смешни и не правят малко, за да им помогнат да се съсредоточат върху това, което наистина има значение: връзката им.

В тази статия ще разгледаме 20 начина, по които можете да кажете вашите сватбени желания, без да казвате нищо смешно.

пожелания за сватба

1. “Благодаря и на двама ви за любовта и подкрепата.”

Може да бъде предизвикателство да се съсредоточите върху положителните аспекти на отношенията, които може да са били обтегнати преди сватбения ден. Ако искате да кажете нещо хубаво, но и да избегнете наивните клишета, ето един начин: „Благодаря ви, че споделихте любовта си с мен и семейството ми, когато започнахме това пътуване като едно цяло. Толкова съм благодарен да чуя гласа ви, докато казваме нашите клетви и с нетърпение очаквам да прекараме остатъка от живота си заедно.” Това е учтиво и положително изявление, което изобщо не е наивно.

2. “Вълнувам се от нашия съвместен живот. От днес ние сме едно.”

Може да изглежда неудобно да се отнасяте към останалата част от живота си заедно, когато хората все още са необвързани. Въпреки това, ако го формулирате правилно, ще можете да накарате новата двойка да се почувства оценена и добре дошла във вашето семейство. Например: “Вие сте и сестра, и зет ми. Благодарен съм за ролята, която и двамата вече сте изиграли в живота ми, и с нетърпение очаквам това, което предстои.” Тази идея за сватбени желания очевидно е свързана с вълнението, което споделят за новия си живот заедно. Изобщо не става въпрос за „най-щастливият ден“ или други клишета, които повечето хора категоризират като банални.

3. “Нашата врата е винаги отворена и за двама ви. Насладете се на времето си под светлината на прожекторите и ще се видим, когато се приберем.”

Можете да бъдете подкрепящи, без да дразните най-добрия си приятел или брат или сестра, че се оженят. Например: “С начина, по който брат ми се държеше с мен напоследък, се притеснявах, че той ще вземе страната на новата ми сестра. Моля, намерете някой, с когото да споделите любовта си, и придърпайте брат ми по-близо.” Това е непринудена и любяща покана, която те едва ли ще игнорират.

пожелания за сватба

4. “Първо момиче на цветя, след това носителка на пръстен, след това кум. Това ще бъде диво пътуване.”

Формулировката на тази идея за сватбени желания е саркастична (и доста умна), но е нежна и положителна в същото време. Това е безгрижен и забавен начин да покажете, че сте оптимисти за целия сватбен ден.

5. “Никога не искам да видя друга сватбена рокля в живота си, така че моля, насладете се на медения си месец.”

Може да е трудно да се съсредоточите върху истинските емоции на сватбата, когато постоянно сте бомбардирани от гледките и звуците на сватбите на други хора. Когато усетите, че трябва да посочите нещо хубаво, това е добра идея. Например: „Вълнувам се, че вие ​​двамата най-накрая имате своето собствено щастие до края на живота си.“ Това е щастливо, но искрено изявление, което изобщо не звучи нахално.

6. “Толкова съм щастлив, че тези двамата вече са моето семейство.”

Може да е трудно да се съсредоточите върху любовта, която изпитвате към новите си отношения, когато всички останали хвърлят думите „щастливо до края на живота си“. Въпреки това, вместо да се стресирате за сватбите на други хора, опитайте се да се съсредоточите върху себе си и новото си семейство. Например: „Искам да ти благодаря, че ме избра за свой кум; наистина се радвам, че и двамата ще бъдем братя и сестри по закон.“ Това е безгрижен и искрен начин да кажете благодарности за сватбата им.

7. “Ще отнеме много, за да преминем през този ден, но ще го преживеем заедно. Нека започнем с вдигане на тост за щастливата двойка.”

Целта на тост обикновено е да изрази благодарност или поздравления. В този случай обаче можете да последвате вашите собствени специални желания, които се фокусират върху щастливите дни и новия живот пред вас. Например: „Благодаря и на двама ви, че накарахте мен и семейството ми да се чувстваме така, сякаш сме част от вашето семейство от години. Очаквам с нетърпение всичко, което ще споделим заедно през следващите години.“ Това е идея за искрени сватбени пожелания, която изобщо не звучи нахално (въпреки че не е напълно подходящо, ако не са ви предоставили реч).

пожелания за сватба

8. “Надявам се никога да не ми омръзне да чуя за плановете ти за медения месец. Когато се прибера вкъщи, и двамата вече сте в кучешката къща. Той никога няма да ви позволи да забравите, че сте го направили бързо.”

Тази идея за сватбени пожелания е доста хумористична, но също така е доста вярна. Трудно е двама души да бъдат щастливо женени, докато непрекъснато се разстройват един с друг. Нормално е да чувствате, че искате да говорите за новия си живот заедно, докато всички останали все още планират сватбата си (и може би ви включват в този процес). Това обаче е шега, която вероятно ще ви вкара в неприятности. Трябва да правите такива шеги само ако сте наистина добри приятели с някого или можете да го оправдаете като друг начин да подкрепите новите си членове на семейството.

Прочети :   15+ Прекрасно пожелания за рожден ден

9. “Иска ми се да мога да бъда там, за да видя как вие двамата правите обещанията си.”

Може да е трудно за двойки, които всъщност не са свързани по кръвна връзка, да се чувстват като част от семействата на другия. Дори и да не познават мъжа толкова добре, идеята за тази сватба е нежна и положителна, което я прави добре приета от всеки, който я чуе. Например: „Хей, момчета, благодаря ви, че се присъединихте към нашето семейство. Нямам търпение да видя вас двамата да се ожените днес.“ Това е прост и сладък начин да кажете, че очаквате с нетърпение сватбения им ден.

10. „Много се радвам, че все пак ще можем да се видим на семейни събития“.

Целта на сватбата е преди всичко любов и обвързване между двама души. Дори и да са свързани по кръвен път, може да им е трудно да се чувстват като семейство до този момент. Например: „Бих искал да благодаря на новите си брат и снаха, че ме поканиха в живота ви с толкова отворени обятия. Вие вече се погрижихте за мен и ме приехте в това семейство и аз съм толкова благодарен за че.” Това е прост и сладък начин да им благодарите, че са ви включили в техния щастлив нов живот.

пожелания за сватба

11. “На сватбите винаги е трудно да присъстваш, но ние винаги ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че си щастлив.”

Фокусът върху усилията, които ще положите, за да посещавате семейни събития (като сватби), е чудесен начин да покажете подкрепата си за тях. Например: „Хей, момчета, бих искал да благодаря на вашия брат и снаха, че ни приеха в семейството си с толкова отворени обятия. Особено бих искал да благодаря на брат ви, че беше толкова откровен за чувствата си към мен. Не съм сигурен дали това имаш предвид, но оценявам честността.” Това е проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

12. „Нямам търпение да видя сватбеното ви видео, особено защото бъдещият ми съпруг ще трябва да го гледа десет пъти, преди да му бъде позволено да се подиграва отново с вас, момчета.“

Може да е трудно за двойки, които не са пряко свързани по кръвна връзка (като вие и вашите приятели, които се женят), да се чувстват сякаш са станали семейство до този момент. Това е забавна и остроумна идея за сватбени пожелания, която е дълъг път към доказване, че вече се чувствате като семейство. Например: „Бих искал да благодаря на моя нов зет, че ме покани във вашето семейство с толкова отворени обятия. Особено бих искал да благодаря на бъдещата си съпруга, че беше толкова откровена за чувствата си към мен. Аз Не съм сигурен дали това имаш предвид, но оценявам честността.” Това е проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

13. “Нямам търпение да видя как ще изглеждат децата ни. Между другото, как ще се казват? Моите J.”

Децата ви ще променят живота ви завинаги. Тези дни е трудно да се повярва, че никога повече няма да ви се налага да давате имена на децата си, докато навършат осемнадесет. Поради тази причина може да е трудно за всички вас да спрете да се шегувате с това за много по-дълго. Това е още една идея за желание за брак, която поддържа нещата забавни, като същевременно е напълно позитивен за щастливото бъдеще на всички. Например: „Наистина очаквам с нетърпение да видя как ще се окажат нашите деца, когато станат достатъчно големи. Между другото, как ще се казват? Моят е J. О, и благодаря, че ме поканихте във вашия семейство.”

пожелания за сватба

14. „Нека го кажем така: колкото и да раждаш, аз пак ще бъда там, за да помогна с мръсните пелени.“

Не винаги ви канят на сватби (като за вашите братовчеди, които се женят), но е важно да намерите начини да подкрепите новата двойка по какъвто и да е начин. Например: “Имам нужда от новата си снаха в живота си повече от всичко друго в момента. Благодаря ви много, че се присъединихте към нас днес.” Това е идея за искрени сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

15. “Вие, момчета, сте първата двойка, която познавам, която ще бъде равностойна в брака си.”

Всеки трябва да се чувства равен в брака си. Това е идеята за сватбени пожелания, която казва, че няма да установят нездравословна динамика на властта между тях, което е страхотно нещо, което трябва да видите, преди да ги видите да се женят за първи път. Например: „Бих искал да пожелая на тази щастлива двойка успех в сватбения им ден. Сигурен съм, че това ще бъде голяма промяна и за двамата, но се надявам, че винаги могат да си спомнят колко много означават един за друг. ” Това е друга проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

16. “Обичам колко много се обичате. Сигурно ви е било толкова трудно да се ожените на възраст, в която всички други вече са пораснали.”

Понякога младоженците не изглеждат толкова млади, колкото всъщност са. Понякога им е трудно да изглеждат най-добре в сватбения си ден, тъй като са заети с това да бъдат младоженци. Това е добър съвет, който е дълъг път, за да позволи на всички да разберат този важен етап. Например: „Бих искал да пожелая на щастливата двойка успех в сватбения им ден. Виждал съм колко много се обичат и знам, че ще успеят да се справят, защото имат любов един към друг. ” Това е друга идея за сладки сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

Прочети :   10+ най-добри честит рожден ден пожелания

17. “Нямам търпение да те опозная по-добре.”

Младоженците обикновено са заети с медения си месец и новия брак, така че все още може да нямат време за вас, както преди. Това е нещо, което се случва през първата година от брака ви, но не е идеално. Това е още една добра идея за сватбени пожелания, тъй като това е дълъг път, за да ви увери, че всичко ще бъде наред. Например: „Познавам ги от по-малко от година, но вече са като семейство. Благодаря, че ме поканихте в живота си днес.“ Това е друга проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

пожелания за сватба

18. “Не съм сигурен, че някога съм виждал някой да кара човек, когото мрази, собствената си снаха да го обича толкова много.”

Когато се опознаете, може да разберете, че единствената причина, поради която не сте се харесали в началото, е поради членовете на семейството им. Поради тази причина е добре да се съгласите с младоженците, че те няма да ви бъдат врагове или някой от членовете на семейството им, които няма да се женят на този ден. Това е проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

19. “Всъщност не знам как работи всичко, но благодаря, че ме попита. Обещавам да не те смущавам, когато помоля за помощ, ако някога имам нужда от нея.”

Може да е трудно за всеки, който се жени, да знае колко време ще отнеме това. Поради тази причина е важно да ви кажат, че не трябва да правите нищо друго или изобщо нищо. Това е добра идея за сватбени пожелания, която потвърждава техните мисли и им дава уважението и подкрепата, които заслужават. Например: “Бил съм там. Може да сме различни двойки по начина, по който правим нещата, но ще се подкрепяме взаимно, независимо какво.” Това е друга проста и искрена идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

20. “Нямам търпение да се запозная с нашите деца. Надявам се, че им е приятно да бъдат около братовчедите в семейството ви.”

Няма нищо по-забавно от това да имате членове на семейството, които са много по-възрастни от вас. Поради тази причина е добре да се вълнувате от срещата с толкова по-малки деца, тъй като всички ще прекарате страхотно време заедно. Това е друга добра идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

21. “Ще трябва да запазим тази тайна само между нас – ние сме единствените хора, които знаят за това.”

Ще се замаете малко в сватбения си ден, когато някой друг се жени и обяви същото нещо по-късно този ден. Поради тази причина е добре да запазите сватбените си желания в тайна, дори ако са споделени с някой, който също е имал сватбения си ден преди вас. Това е друга добра идея за сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

22. “Съжалявам, че не успяхте да стигнете до нашата сватба.”

Всеки е канен на различни сватби в течение на живота си и има определени хора, на които не винаги могат да стигнат. Поради тази причина е важно да не се разстройвате от факта, че не могат да направят вашата сватба, защото има някои сватби, за които просто нямате време. Това е идея за сладки и искрени сватбени пожелания, която показва вашата подкрепа за тях.

Пожелаваме ви слънце, за да пазите мирогледа си светъл и топлина помеду ви, за да не забравяте, че уютът на дома е там, където ни обичат. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. *** нека пътят ви осеян е с цветя! Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Поздравявам те за това, че намери истинската любов.

Огън винаги душите да грее. Eksploadirasha Kutiya Za Svatba Za Parichni Pozhelaniya Pp11
Eksploadirasha Kutiya Za Svatba Za Parichni Pozhelaniya Pp11 from www.epolux.bg

Мило семейство, желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Поздравявам те за това, че намери истинската любов. Обичайте, за да бъдете обичани! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! *** нека пътят ви осеян е с цветя! Впечатлете младоженците и техните роднини и приятели със следните пожелания за сватба: Обичайте се, радвайте се на прекрасните моменти, които ви предстоят като семейство!

*** пожелаваме ви щастие ужасно, голямо, необятно и прекрасно!

*** нека пътят ви осеян е с цветя! Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Обичайте така, сякаш няма утре. Пожелаваме ви слънце, за да пазите мирогледа си светъл и топлина помеду ви, за да не забравяте, че уютът на дома е там, където ни обичат. Вървете уверено на пред с мисълта, че няма непостижими неща, щом сте заедно в любовта!

Обичайте, за да бъдете обичани! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Мило семейство, желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот ***** по вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Много приятни изненади, за да се запази тръпката!

Прочети :   10+ картички за рожден ден на жена

Дойде и твоят ден, приятелю. Svrzvane S Facebook Pozhelanie Za Godishnina Ot Brak
Svrzvane S Facebook Pozhelanie Za Godishnina Ot Brak from horizon2024.org

Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Нека заедно напишете приказка, в която топлината и красотата са в изобилие! Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот ***** по вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Всеки ден да бъде приключение, радост и удовлетворение от вашето решението! Бъдете заедно и се обичайте! Дойде и твоят ден, приятелю. Много приятни изненади, за да се запази тръпката!

Обичайте се, радвайте се на прекрасните моменти, които ви предстоят като семейство!

Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.“ ~ ~ ~ „и халките, които ви свързват, Обичайте с цялото си същество. Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви спътници в живота. Обичайте, за да бъдете обичани! Бъдете заедно и се обичайте! 02.06.2019 · пожелания за сватба на този ден си казвате да, пред себе си и пред света! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Екипът на weddingday.bg ви предлага няколко пожелания за сватба, които може да ползвате за красивите събития на любовта. *** пожелаваме ви щастие ужасно, голямо, необятно и прекрасно! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Вървете уверено на пред с мисълта, че няма непостижими неща, щом сте заедно в любовта!

Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви спътници в живота. По пътя свой вървете заедно напред, ръка за ръка! Обичайте, за да бъдете обичани! Всеки ден да бъде приключение, радост и удовлетворение от вашето решението! Вървете уверено на пред с мисълта, че няма непостижими неща, щом сте заедно в любовта!

Обичайте така, сякаш няма утре. Поздравявам те за това, че намери истинската любов. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви спътници в живота. Бъдете заедно и се обичайте! Обичайте се, радвайте се на прекрасните моменти, които ви предстоят като семейство! Желая му забавен и успешен брачен живот. Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни!

Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш!

Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш! Пожелаваме преди всичко да сте живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да можете винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги! Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви спътници в живота. Бъдете заедно и се обичайте! *** пожелаваме ви щастие ужасно, голямо, необятно и прекрасно! Вървете уверено на пред с мисълта, че няма непостижими неща, щом сте заедно в любовта! Обичайте с цялото си същество. Екипът на weddingday.bg ви предлага няколко пожелания за сватба, които може да ползвате за красивите събития на любовта. Обичайте, за да бъдете обичани! Мило семейство, желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Всеки ден да бъде приключение, радост и удовлетворение от вашето решението!

Пожелания За Сватба. Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот ***** по вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Дойде и твоят ден, приятелю. Обичайте се, радвайте се на прекрасните моменти, които ви предстоят като семейство! Всеки ден да бъде приключение, радост и удовлетворение от вашето решението! 02.06.2019 · пожелания за сватба на този ден си казвате да, пред себе си и пред света!