10+ модерни трапезни столове идеи

Столовете за хранене са популярен избор за трапезарии от години. Те се предлагат в различни стилове и цветове и осигуряват място за семейни събирания, забавления и просто хранене. В днешното общество все повече хора избират модерни столове за хранене като елемент на дизайна на своите трапезарии. модерни трапезни столове са вечни и лесни за почистване. Този тип столове често се съчетават с кухненски мебели в модерен стил, за да завършат стаята. По-долу има няколко чудесни идеи за столове за хранене, които да разгледате.

модерни трапезни столове

Ако искате стол за хранене, който може да издържи на много износване, тогава елегантните столове Cosco със златни плочи за изтегляне може да са точно това, от което имате нужда. Столът има античен завършек, който е на повече от двеста години, и е направен от черен олефин. Много рецензенти казват, че този стол е здрав и удобен и изобщо не е евтин в сравнение с други модерни трапезни столове, но далеч не е евтин.

Този елегантен стол е създаден от самия Томас Джеферсън и сега е един от най-известните столове за хранене. Античният вид и уникалната конструкция го правят изключително ценен за колекционерите. Той може да побере до 250 паунда и има дебели крака и гръб, който поддържа цялото тегло на индивида, седнал на него. Облегалката може да се върти на 180 градуса, а подлакътниците са подплатени за комфорт и безопасност. Основата е висока един инч и се регулира от шест до осем инча висока, което я прави идеална за повечето зони за хранене.

Прочети :   Ивайловградски камък - исторически преглед

Този трапезен стол, прегледан от едно от най-популярните списания в Америка, Consumer Reports, похвали неговата издръжливост и красота. Много от рецензентите казват, че обичат този стол за хранене, защото е красив дървесен тон, който отговаря на повечето декори в дома. Столът е изработен от петзвездно качество, а краката и ръцете са изключително здрави. Освен това е добре изграден, без огъване или огъване, което според много рецензенти е предимство, тъй като столовете за хранене често се използват за често придвижване.

Един от най-добрите столове за хранене на пазара е този комплект за хранене Le Cordon Bleu от Франция. Има модерен дизайн с черни крака и сребърно листо, които покриват предната част на комплекта за хранене. Столовете за хранене Le Cordon Bleu имат съвременна въртяща се основа и петгодишна гаранция, която включва цялата изработка, вложена в продукта. Този модерен комплект за хранене се предлага със сребърен плот и черни крака и се предлага в популярния кремав цвят. Някои от рецензиите казват, че Le Cordon Bleu е направен от най-фината италианска кожа, но по-голямата част от рецензентите са доволни от модерния му вид и елегантен стил.

Ако искате стол за хранене, който може да издържи на много износване, тогава елегантните столове Cosco със златни плочи за изтегляне може да са точно това, от което имате нужда. Столът има античен завършек, който е на повече от двеста години, и е направен от черен олефин. Много рецензенти казват, че този стол е здрав и удобен и изобщо не е евтин в сравнение с други модерни столове за хранене, но далеч не е евтин.

Прочети :   Декориране на вашия дом с идеи за шезлонг

Прегледът на тези столове за трапезария от потребителска група, наречена Consumer Reports, Veranda Elite, като цяло е добър в техните оценки. Те споменават издръжливостта като едно от предимствата на столовете, а също така дават точки на атрактивния дизайн и високото качество на материалите. Те препоръчват използването на пълнозърнеста кожа, както и здрав хардуер. Едно нещо, което се отбелязва като доста важно, е броят на страничните столове, които са включени в комплекта за хранене. Препоръчително е да закупите съвпадащ комплект, но всички те са доста евтини.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*