10+ Страхотни мебелмаг дивани идеи

Търсите ли нов мебелмаг дивани? Ако сте, тогава вероятно вече сте решили дали искате мека мебел или диван от плат, дали искате османски, секционен, диван футон, шезлонги или дивани за спане. В допълнение към цената на мебелите, може да се занимавате и с качеството на мебелите. В крайна сметка ще плащате за диван, а не за купчина пружини и платове, които ще се разпаднат след няколко години. За щастие има много опции, които можете да закупите, когато става въпрос за закупуване на мебели за дома ви, така че не би трябвало да имате проблем да определите какви парчета всъщност искате.

мебелмаг дивани

Например, ако търсите стилна съвременна мебел, тогава определено трябва да разгледате предложенията на D&G. D&G предлага голямо разнообразие от дивани с различни стилове, включително традиционни, модерни, ежедневни и викториански, и всички те са произведени от най-добрите материали и най-доброто майсторство. Компанията може да се похвали с над сто години опит в производството и проектирането на най-популярните платове в света, включително деним, коприна, кашмир, кожа, памук, вълна, коприна или пух, както и мемори пяна. Техните възглавници са друг пример за тяхното високо качество и много клиенти избират своите възглавници D&G пред други марки, просто защото се чувстват по-комфортно.

Мека мебелна пяна се изработва с виско-еластична полиуретанова пяна. За разлика от пружините и твърдите възглавници, мемори пяната не се компресира от външно налягане. Вместо това топлината от тялото преобразува пяната в перфектната форма, която облекчава точките на натиск, като същевременно осигурява подплата, която е удобна и поддържаща. Въпреки това, D&G не използва намотки за производство на дивана с мемори пяна, вместо това те използват уникална технология „memory memory“, за да осигурят максимален комфорт. Клиентите, които са спали на една от тези възглавници, знаят, че няма нищо друго, което може да се сравни с тях.

Прочети :   Tv Shkaf - Vidaxl Tv Shkaf Db Sonoma 120x34x37 Sm Pdch S Cena Ot 199 00lv Sravni Bg / Искаш ли да запазиш критериите за търсене?

Материалът, използван в конструкцията на диваните на D&G, е полиуретанова пяна, покрита с гланц или матов лак, за да се противопостави на повреда от вода, петна и избледняване. Изработена е с помощта на излята по поръчка двуслойна конструкция и поддържана с индустриална лента и подвижни намотки. Вътрешната повърхност на намотките може лесно да се почисти с помощта на вода и сапун, или мек препарат и вода. За отстраняване на прахови частици трябва да се използва мека кърпа.

Възглавниците за всякакви мебели D&G могат да бъдат поставени в изсушено в пещ състояние или среда с контролирана влажност. За изработката на възглавницата се използва закален австралийски английски кедър, който осигурява превъзходно качество и издръжливост. Всяка мебел се инспектира индивидуално, преди да бъде изпратена на своите клиенти. Като клиент ще искате да знаете, че продуктът, който купувате, отговаря или надвишава вашите очаквания.

Диванните бобини се предлагат в различни размери и стилове. D&G предлага пълна гама мебелни мека мебел, включително секционни, любовна седалка, облегалка, облегалка, диван, футон и мебели с акцент. Закалените стоманени рамки, осемпосочно вързани пружини и неръждаема стомана са характеристиките на всяка мебелна част. Компанията предлага дивани по поръчка, проектирани от експерт-майстор, за да отговорят на вашите очаквания. мебелмаг дивани