10+ картички за рожден ден на жена

картички за рожден ден на жена

картички за рожден ден на жена – Празнувате рожден ден? Имате ли няколко свободни минути? Изпратете едно от тези внимателни пожелания за честит рожден ден за жени на вашия приятел, сестра, майка или приятелка!

Женските пожелания за рожден ден са един от най-специалните поводи, които отбелязват прехода в друга година. Така че тези „съобщения за рожден ден за жени“ могат да бъдат много различни неща като успех, любов или щастие. Защо не напишете някои съобщения, които да изпратите на приятелите си в този идващ свят? Само не забравяйте, че тези съобщения никога не трябва да идват с каквито и да било предположения, основани на пола.

Ето някои от най-популярните съобщения за рожден ден за жени, които можете да изпратите на приятелите си. Тези желания със сигурност ще я накарат да се почувства специална в нейния специален ден. Не забравяйте да включите най-добрите си пожелания и други съобщения за рожден ден за жени:

„На жената, която винаги е била до мен и е направила всичко възможно, съм толкова благодарен и се надявам, че ще празнуваме още много рождени дни заедно.“ — Робин Райт — Робин Райт

„Нещата, за които се смеем на 20 години, въздишаме на 30, наричаме уроци на живота до 40 и наричаме лудост на 50.” — Стела Йънг — Стела Йънг

“Всеки иска да живее според собствените си ценности. Но никой не го прави!” — Епиктет — Епиктет

“Жена без мъж е като риба без велосипед.” — Мена Сувари — Мена Сувари

„Не знам какво направих, за да заслужа живот, пълен с сбогувания, но всеки ден ставам и се сбогувам отново.“ — Мая Анджелу — Мая Анджелу

„На жената, която беше до мен през всичките тези години, независимо от всичко, помни добрите и лошите моменти, ти си мой приятел и винаги ще бъдеш. — Марая Кери — Марая Кери

картички за рожден ден на жена

1. Скъпа приятелко:

„Липсваш ми“ (изпращайки го на вашите приятелки) ще ви напомня, че те винаги са до вас. От първия път, когато я срещнете до сега, тя ще бъде до вас. На другите може да не изглежда много, но за вас означава всичко. Това е още едно напомняне колко невероятна е тя и колко специално е вашето приятелство.

Прочети :   10+ най-добри честит рожден ден пожелания

2. Скъпа приятелко:

“Днес е моят рожден ден, позволете ми да пожелая най-доброто, за да се уверя, че имам добър ден пред мен.” Измина една година след тази първа среща или понякога дори много години по-късно, но все още е нещо запомнящо се за този човек, което винаги ще остане в съзнанието ви.

3. Скъпа приятелка:

“Ти остаряваш, аз ставам млад. И двамата празнуваме.” Това е често срещана поговорка за рождени дни, но се вписва идеално в това послание за рожден ден за жени. За нея това означава, че може да остарявате, но тя все още е млада и енергична, докато вие сте по-мъдрият и по-опитен. Винаги трябва да признавате и оценявате ценния принос на вашата приятелка към живота ви и всичко, което сте постигнали заедно. Това съобщение за рожден ден също е добро напомняне, че винаги ще има нови неща, които да празнувате с нея, защото и двамата остарявате заедно, докато създавате спомени.

4. Скъпа приятелка:

„Толкова години споделяхме едни и същи сълзи и едни и същи радости. Толкова години споделяхме едни и същи страхове и същите надежди. Видяхме толкова много и сме се смяли на нещата, които сме направили Аз също ще се смея, докато остарея с теб.“ Това съобщение за рожден ден е идеално напомняне, че вашата приятелка означава много за вас, но също така, че винаги ще има много запомнящи се спомени, които да запазите заедно за цял живот.

5. Скъпа приятелко:

„Надявам се, че тази година ще откриете, че създавате нови приятели, гледайки назад към онези приятели, които вече са станали много повече от просто приятели и виждайки колко много общо имаме. Бъдете нежни със себе си тази година и намерете начин да се отпуснете и забавлявайте се добре. И не забравяйте, че рождените дни са време да преследвате мечтите си и да поемате риск, а не време да се фокусирате върху миналото или бъдещето.” Това съобщение за рожден ден има за цел да насърчи, че не трябва да сте тъжни или разстроени, че сте по-възрастни сега. Вместо това, ценете спомените от всички онези преди години, защото сега сте ги присъединили като нови приятели. В този случай това й напомня, че ще създаде нови приятели, както и ще види колко по-добри ще станат тези стари от преди. Това също е насърчение за нея да намери начини да се отпусне и да се забавлява на тази възраст.

Прочети :   21 Страхотно пожелание за абитуриенти

6. Скъпа приятелко:

“Радвам се, че те опознах, защото знам, че с теб светът е по-добро място. Нека този рожден ден ви донесе цялото щастие на света.” Това съобщение за рожден ден за жени е особено важно, защото казва, че не само искате тя да бъде щастлива, но и всички около нея. Радвате се, че я срещнахте и че тя помага да направим света по-добро място, където другите да се наслаждават с присъствието си. Освен това пожелава на този специален човек още повече щастие в големия й ден.

7. Скъпа приятелко:

“Честит рожден ден с любов, приятелство и късмет. Нека всичко останало е лесно да се получи след тази година. Ще си направим късмета. Ще бъдем най-доброто, което можем да бъдем, и винаги ще се обичаме.”

8. Скъпа приятелко:

“Нека този рожден ден ви донесе всичко, което искате и повече. Нека ви донесе здраве и щастие и живот, пълен с радост и любов.” Това съобщение за рожден ден има за цел да насърчи, че независимо от всичко, тя винаги ще иска да празнува с нея в големия си ден. Надявате се, че тази година ще й донесе всичко, което иска, както и здраве и щастие да се наслаждава на всичко с приятели като вас. То също така желае тя да намира повече радости в живота с течение на времето, за да може да се наслаждава през целия си живот.

9. Скъпа приятелко:

“Честит рожден ден на моя приятел. Какъв живот сме имали и какъв прекрасен човек си.” Това съобщение за рожден ден е предназначено като насърчение, че тя винаги ще бъде невероятна и вдъхновение за другите. Освен това й пожелава щастлив ден с много забавления и хубави моменти.

10. Скъпа приятелко:

„Толкова се радвам, че прекарахме толкова много време заедно, смеейки се и плачейки. Благодаря ви за всичко, което направихте.“ Това послание за рожден ден за жени е предназначено като насърчение, че тя винаги ще бъде някой специален, който е помогнал да създадат спомени, които си струват да имат в дългосрочен план.

Прочети :   30+ Красив картички за рожден ден

картички за рожден ден на жена

получите повече идеи за картички за рожден ден

Има голямо разнообразие от картички за рожден ден за жена с пожелание. Pozhelaniya Za Rozhden Den Na Zhena
Pozhelaniya Za Rozhden Den Na Zhena from kartichki.bg

6 photos were posted by other people. Svejo Net Pozhelanie Za Rozhden Den Rozhden Den Kartichki Za Rozhden Den
Svejo Net Pozhelanie Za Rozhden Den Rozhden Den Kartichki Za Rozhden Den from svejo.net