Как да инсталирате долни кухненски шкафове?

Решихте да дадете на кухнята си преобразяване и искате да включите нови долни кухненски шкафове с чекмеджета. Измервате пространството, което имате на разположение, и начертавате колко нови шкафове ви трябват. Чекмеджетата се предлагат в различни ширини и височини и осигуряват достатъчно място за съхранение на всички ваши шансове и краища. Време е да измерите чекмеджетата си, за да имате подходящите измервания, за да поръчате новите. Започнете с измерване на дълбочината на вратите на шкафа в долната част на вратата. Това ще ви помогне да определите размера на новите си чекмеджета.

долни кухненски шкафове

За да започнете да инсталирате долни кухненски шкафове, поставете основните шкафове на здрава дъска на книгата и премахнете неприятностите при задържането на основните шкафове на място, докато пробивате дупки, за да ги впишете в стената. След като базовите ви шкафове са вътре, преминете към челата на чекмеджетата. Използвайте съветите на вашия майстор за измерване и закрепване на предната част към стената ви с помощта на обикновени пирони или винтове.

Следващата стъпка е да се измери и подготви външната страна на базовите шкафове. Можете да използвате нивото на майстор и да го настроите под лек ъгъл, за да получите точно измерване. Използвайте нивото, за да зададете дълбочина от три инча около външната страна на вратите. Това ще ви позволи да запълните всички кътчета с ленти за пълнене, преди да добавите дъното на шкафа. Повечето майстори препоръчват използването на дебела лента за пълнене, тъй като тя е лесно податлива и се вписва във всяко пространство с лекота. Уверете се, че не поставяте лента твърде близо до краищата на вратата, защото ще рискувате тя да се отдръпне от вратата.

Прочети :   E Jumbo Bg / Magazini Jumbo Plaza : Dns records such soa, ttl, mx, txt and more.

С помощта на гъвкава жица отрежете гъвкава изолация с дължина двадесет и пет инча и я закрепете директно към двете страни на долната част на долните кухненски шкафове. След като направите това, вземете подложката на вашия майстор и я приложете към интериора на пространството. Подложката ще държи вратите на шкафа на място и ще им помогне да се плъзгат в канала си. Сега отрежете около инч от дъното на вратите, така че да не можете да видите подложката, когато е приложена.

Измажете основните си шкафове с лъскаво ново покритие. Не е нужно да купувате нови врати; същият външен вид може да се постигне чрез отлепване на някои остарели тапети. След като отлепите тапета, ще искате да добавите слой петно, за да придадете на долните си шкафове полиран вид. Докато базовите ви шкафове все още са вътре в кутията, инсталирайте изпускателен чучур под тях и изкарайте финалната водна линия към него. Ако ще инсталирате долната тава след изсъхване на финала, просто плъзнете готовата част на чучура върху завършената част на шкафа, преди да изпълните другите стъпки.

След като инсталирате базовите си шкафове и покритието изсъхне, ще можете да изрежете и шлайфате краищата, за да изгладите всички недостатъци. След това, като използвате довършителната лента за пълнене, можете да запълните всички празнини между ръбовете на шкафа. Когато приключите с шлайфането и пълнежът е нанесен, използвайте довършителна кърпа, за да сте сигурни, че шкафовете са перфектно изравнени с останалата част от кухнята. Инсталирането на готови дървени шкафове ще ви позволи да придобиете чисто нов облик за вашата кухня, поради което семейният майстор го използва толкова често.

Прочети :   Ъглови Дивани Пловдив / Ceni Glovi Divani Plovdiv : Подрубрики кухненско обзавеждане спални, легла, матраци, гардероби холови гарнитури, дивани шкафове и секции маси, столове офис мебели за антрето за банята други.