10+ Лесен декор на стаята с бриколаж етажерки

Има много начини да подобрите интериорния си дизайн, като включите някакви рафтове във вашия дом. бриколаж етажерки са чудесен начин да добавите декоративно докосване към всяка стая. Независимо дали проектирате спалня, кухня, баня или жилищна площ, използването на рафтове ще създаде повече място за съхранение и ще ви спести много пари за разходи за интериорен дизайн. Ето няколко различни опции за добавяне на няколко рафта към вашия дом.

бриколаж етажерки

За начало нека да разгледаме как можете да използвате рафтове за декор на стени във вашата баня. Един от начините да използвате декоративни бриколаж етажерки, които работят добре в банята, е да използвате плаващи рафтове, които добавят декоративен ефект към стената, когато не са прикрепени към нищо друго. В този случай телевизорът се слива със стената, докато рафтовете остават да се носят на пода. Добавянето на цветно кодирани книги към вашите плаващи рафтове е допълнителен забавен начин да привлечете погледа от телевизора си.

Друг начин за използване на рафтове за декор на стени е добавянето на рафтове за книги в празен коридор или фоайе. Ако стените ви са боядисани в неутрален цвят, можете да добавите рафтове за книги, които съответстват на тези цветове. Ако стените ви са боядисани в смел цвят, може да искате да нарисувате един от рафтовете в контрастен цвят. Това ще даде на вашите рафтове шанс наистина да изскочи и да привлече вниманието. Също така, като изберете красиви координиращи рафтове, можете да облечете коридора си и да го направите по-интересен.

Третият начин да добавите рафтове към дома си и да направите всяка стая по-достъпна е с модерни рафтове. Модерните стелажи са идеалното допълнение за дома, който има ограничено пространство. Можете да избирате от много различни стилове, материали и конфигурации, така че ако имате нужда от повече място за съхранение в определена зона, този тип стелажи е идеалното решение.

Прочети :   Детски Тротинетки : 8 Detski Trotinetki Ideas Tricycle Outdoor Power Equipment Golf Clubs - Качествени, здрави, атрактивни детски тротинетки mgp, zycom, globber, micro, с тях вашето дете ще има наезабравимо детство.

Някои примери за съвременни идеи за съхранение на стени включват висящи многофункционални рафтове, телени кошници и декоративни фоторамки. Например, ако имате празна стена и търсите нещо, което да използвате като кошче за боклук, може да помислите да поставите метално кошче за боклук върху куките и между решетките на окачен рафт. Можете също да използвате прозрачен акрилен шкаф за закачане на множество предмети.

Модерните стенни рафтове са стилни и функционални. Можете да намерите тези видове стенни рафтове в повечето магазини за декорация на дома или онлайн. В допълнение към използването на стенни рафтове, за да добавите функционалност и красота към вашия дом, те могат да се използват и като произведения на изкуството. Така че с тези три страхотни идеи за декорация на дома, вярвам, че лесно ще намерите перфектните декоративни рафтове, за да актуализирате декора на дома си.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*