10+ Страхотни барбекю в двора снимки идеи

Всички сме ги виждали в парка, задния двор на семейната кабина или при задната врата на автомобил – барбекю в двора снимки. Познатата измислица е парче черен метал с горелка отгоре, което се затопля от външен газов пламък. Тази гореща повърхност готви месото или други храни от едната страна, като същевременно позволява на вкусните сокове да текат от другата страна.

барбекю в двора снимки

Външните грил-системи за барбекю на открито съществуват от няколко десетилетия, но с годините стават все по-малко популярни, тъй като на тяхно място са заети по-нови, по-ефективни и по-чисти газови скари. Въгленът е естествено гориво, което изгаря по-чисто и отделя по-малко замърсяване във въздуха, отколкото газът пропан или други подобни горива. Пропанът също е естествено гориво и отделя подобни замърсители във въздуха. Единственият начин, по който въгленът може да се сравни с газовите скари в това отношение, е цената.

На повечето хора им е по-удобно да готвят с скара на дървени въглища. Овъглението, което се е образувало от външната страна на скарата, когато е запалено, осигурява приятна равномерна повърхност за готвене, която не се движи и не цвърчи, докато печете месо. Скарите за въглища изискват по-лека течност, за да започнат, а това може да стане скъпо, ако използвате много по-лека течност. Газовите скари обикновено се нуждаят от по-лека течност и често се доставят със специални комплекти за почистване, предназначени да отстранят мазнината и други отпадъци от тях, така че да продължат по-дълго.

Една от идеите за грил на открито, които бихте искали да изпробвате, е готвенето на открит пламък. Бихте могли да поставите малък крекер на огън в средата на скарата, да покриете крекера с горещи въглища и да поставите хот-дог или люто пиле на върха на крекера. Това прави приятна семейна вечеря, когато всеки може да се събере, за да се наслади на топлината на пламъците. Ако искате да направите този вид храна по-забавна, можете да закупите огнен пръстен, поставете фолио отгоре, за да спрете пламъците да изгасне и след това запалете фолиото.

Прочети :   Стъклар : Majstor Stklar Ot Turciya She Predstavi Tehnika Rchno Duhano Stklo V Sredno Uchilishe Georgi Bregov Pazardzhik Pzdnes Dnes Novinata Si Ti : Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции.

Друга идея за грил на открито е да опитате да приготвите външна скара за барбекю на външна стойка за барбекю. Преносима стойка за скара обикновено се предлага с регулируеми горелки и резервоари за пропан и е лесна за използване. Някои преносими щандове имат вградени плочи за скара. Поставете чинията върху незалепващата повърхност за готвене и след това поставете храната върху плочата. Когато искате да приготвите храната, просто обърнете чинията, за да загреете въглен или пропан.

Готвенето на барбекю на открито на маса за пикник е чудесен начин да прекарате време с приятелите и семейството си, докато се наслаждавате на открито. Може да бъде приятна алтернатива на готвенето на закрито през летните месеци, защото обикновено е много по-евтино от ястието, приготвено у дома. Ако искате да започнете да готвите барбекю на открито това лято, лесно е да намерите някои идеи за грил на открито във вашия местен вестник или в интернет. Ако търсите страхотна настройка за барбекю на открито, прочетете нашата статия за идеи за грил на открито за повече информация. барбекю в двора снимки

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*