Какво представлява модерният стил на фермата?

Къщата на село е къща, която е голяма, но не се чувства така. Има красива градина, която може да е празна на места и пълна с растителност в други райони. Дърветата са близо една до друга в задния двор.

Какво точно представлява модерният стил на фермата?

Модерният фермерски стил внушава топлина и комфорт. Той е класически, без да е натрапчив, традиционен, без да е претрупан, и достатъчно удобен, за да ви накара да си сложите краката и да останете за малко. Докато традиционният стил на фермата напомня за селски къщи със старинно обзавеждане и традиционни тъкани, модерният стил на фермата е по-малко селски и включва по-съвременни елементи, като неутрална цветова гама и плавни линии. Естетиката на модерната ферма е свързана с комбинирането на удобни мебели със запазени материали, като например регенерирано дърво. Античните предмети изглеждат чудесно в интериора на модерната ферма, но се уверете, че не са твърде деликатни, за да ги докосвате. Всичко може да се докосне и осезаемо. Най-важното е, че модерният стил на фермата е удобен, без да е претрупан.

Модерният фермерски стил е подобен на кънтри стила; но докато кънтри стилът има склонност да бъде кичозен, фермерският стил запазва ниво на изтънченост. Кънтри декорът е богат на аксесоари, докато декорът на фермата е лек.

Придобийте облика на модерната ферма

Комфортът е ключът към постигането на модерния вид на фермата. Нищо не трябва да изглежда прекалено крехко, за да се докосва, а мебелите трябва да ви приканват да седнете. Има домашно настроение, което подканва към смях и хубави моменти.

Прочети :   Простые Прически На Средние Волосы Мужские / Modnye Muzhskie Strizhki 2020 2021 Akademiya Parikmaherov / Стрижки для мужчин такие же разнообразные, как и для женщин.

Започнете с топла или студена неутрална цветова палитра (кремаво, бежово, сребристо, градински чай и сиво – всички те работят добре), а след това добавете естествени дървесни тонове. Когато е възможно, потърсете спасено дърво с известни следи от износване. Драскотините, възлите и вдлъбнатините придават на визията автентичност.

Не се притеснявайте да използвате любимите си цветове като акценти, но за да останете верни на визията, запазете цялостната цветова гама неутрална и светла. Контрастните черни елементи придават на дизайна малко острота.

Използвайте разнообразни текстури, за да придадете дълбочина на визията. Комбинирайте дървесина и метали, както и тъкани като памук, платно, вълна, шенил и каквото друго ви харесва. Тъй като модерният стил на фермата се състои предимно от неутрални цветове, ще е необходимо разнообразие от текстури, за да не изглежда пространството плоско.

Осветителните тела, обковът и архитектурните детайли, като например парапетите, могат да бъдат съчетани със смесени метали. Като общо правило в една стая не трябва да се използват повече от три метала.

Използвайте органични материали, за да запазите усещането за връзка на пространството с външната среда. Дървените подове и архитектурните детайли са идеални, но помислете за включване на камък, ракита, ратан, сизал и други естествени материали, където е възможно.

Аксесоарите са важни, но никога не бива да прекалявате и да се опитвате да натъпчете прекалено много в облеклото си. За да завършите визията, са необходими само няколко добре поставени аксесоара с достатъчно пространство за дишане.

Те имат традиционен стил с големи покриви за създаване на надвеси, така че да може да има вентилация вътре в къщата. Много от тези къщи имат и открит централен двор, който осигурява място за игра на децата и се използва и за готвене.

Прочети :   Прически На Длинные Волосы На Выпускной В Детский Сад - Pricheska Puchok Na Vypusknoj V Detskij Sad 2019 God / Детская прическа на выпускной с кудрями.